Dekkingen

Een zorgverzekering die bij je past, dankzij Donorpolis.nl

Dekkingen

De Donorpolis is een zorgverzekering waarop je korting kunt krijgen wanneer je geregistreerd bent in het Donorregister. Ben je ingeschreven in het Donorregister? Bereken dan welke verzekeraar jou het beste aanbod doet.

Zorgverzekering

Menzis, OHRA en ZorgDirect bieden je een aantrekkelijke korting op de zorgverzekering. Deze besparing geven zij je wanneer je ingeschreven bent in het Donorregister. De pakketten verschillen per zorgverzekeraar. Deze kun je vergelijken in de zorgvergelijker.

De dekkingsoverzichten van de deelnemende zorgverzekeraars kun je hieronder bekijken:

Extra aanvullende dekking

Verhaalservice bij letsel

Als je de Donorpolis hebt afgesloten, heb je recht op bijstand door 112schade verhaalservice. Maak je zorgkosten, door toedoen van een ander, die niet of gedeeltelijk gedekt zijn door de zorgverzekering zijn deze te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Denk hierbij aan het eigen risico of niet gedekte fysiotherapie behandelingen.

Naast zorgkosten, ook overige kosten

Wanneer je zorgkosten maakt door een ongeval heb je vaak nog veel meer kosten. Denk aan inhuren van huishoudelijke hulp, reiskosten van en naar het ziekenhuis, maar bijvoorbeeld ook smartengeld vallen onder deze service. Ook voor het verhalen van deze kosten kun je een beroep doen op de verhaalservice van Donorpolis.nl.

Nabestaanden helpdeskkosten

De nabestaanden helpdesk biedt alle nodige service rondom zaken die met uitvaarten te maken hebben. De nabestaanden helpdesk is uiteraard 24 uur per dag te bereiken op 0800 – 023 05 50.

Sommige nabestaanden hebben baat bij professionele nabestaandenzorg. De Nabestaanden Helpdesk biedt daarom de nodige zorg aan. Zij zorgen ervoor dat nabestaanden altijd met de juiste professional in contact komen. Het telefoonnummer voor nabestaandenzorg is 0800 – 023 05 50.

De Nabestaanden Helpdesk begrijpt dat het vastleggen van uitvaartwensen voor u belangrijk is. Daarom kunt u die samen met hen vastleggen en wijzigen, zodner extra kosten. Deze zullen dan centraal bewaard worden. Erkende instanties zorgen er dan voor dat de informatie op de juiste plaats is wanneer dat nodig is.

Een rouwadvertentie is persoonlijk. Daarom kunt u deze eenvoudig zelf verzorgen via het internet. U vindt de info op www.monuta.nl/rouwbericht.

De Nabestaanden Helpdesk biedt gratis advies en informatie. De genoemde diensten worden uitbesteed aan derden en kunnen kosten voor u met zich meebrengen. Heilbron ontvangt geen vergoeding voor nabestaandenzorg en goederen of diensten van derden.