Bespaar tot wel € 100,- per verzekerde per jaar!

Home » Dekkingen » Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering

Extra ongevallenverzekering via Donorpolis

Sluit je via Donorpolis een nieuwe zorgverzekering af voor 2018, of ben je al verzekerd via Donorpolis? Dan ben je gratis verzekerd voor tandartskosten en of kosten voor fysiotherapie na een ongeval wanneer verhalen van de kosten niet mogelijk is. Deze kosten zitten niet in de basisverzekering en zijn (veel) hoger dan tandartsverzekeringen vergoeden. Het Zorg Pluspakket geldt voor een bedrag tot 5.000 euro voor tandartskosten en 1.000 euro voor fysiotherapie. Heibron, de verzekeringsadviseur achter Donorpolis, biedt het Zorg Pluspakket aan in samenwerking met 112schade.nl.

Wat vergoedt het Zorg Pluspakket precies?

Wanneer je door een ongeval kosten moet maken voor de tandarts of fysiotherapie en deze worden niet vergoedt door de zorgverzekering dan gaat 112schade.nl deze kosten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Naast deze kosten verhaalt 112schade.nl ook overige kosten. Denk hierbij aan verlies aan inkomen of smartengeld. Mochten de kosten niet te verhalen zijn op een aansprakelijke partij, dan komt er een uitkering uit het Zorg Pluspakket.

Dekking

Met het gratis Zorg Pluspakket bent u verzekerd voor onderstaande kosten indien deze niet te verhalen zijn op een aansprakelijke partij:

  • tandartskosten na een ongeval tot 5.000 euro;
  • en fysiotherapie na een ongeval tot 1.000 euro.

Extra service voor klanten van Donorpolis

Donorpolis biedt klanten meer dan uitstekende service en een goede korting op de basisverzekering en geeft je met deze verzekering iets extra’s. Huidige én nieuwe klanten van Donorpolis profiteren dus direct van deze gratis ongevallenverzekering.

Kijk hier voor de polisvoorwaarden.


Snel vergelijken!

Contact

Donorpolis is onderdeel van Heilbron | dienstverlening