Een zorgverzekering die bij je past, dankzij Donorpolis.nl!

Home » Dekkingen » Nabestaanden helpdesk

Nabestaanden helpdesk

De nabestaanden helpdesk biedt alle nodige service rondom zaken die met uitvaarten te maken hebben. De nabestaanden helpdesk is uiteraard 24 uur per dag te bereiken op 0800 - 023 05 50.

Sommige nabestaanden hebben baat bij professionele nabestaandenzorg. De Nabestaanden Helpdesk biedt daarom de nodige zorg aan. Zij zorgen ervoor dat nabestaanden altijd met de juiste professional in contact komen. Het telefoonnummer voor nabestaandenzorg is 0800 - 023 05 50.

De Nabestaanden Helpdesk begrijpt dat het vastleggen van uitvaartwensen voor u belangrijk is. Daarom kunt u die samen met hen vastleggen en wijzigen, zodner extra kosten. Deze zullen dan centraal bewaard worden. Erkende instanties zorgen er dan voor dat de informatie op de juiste plaats is wanneer dat nodig is.

Een rouwadvertentie is persoonlijk. Daarom kunt u deze eenvoudig zelf verzorgen via het internet. U vindt de info op www.monuta.nl/rouwbericht.

De Nabestaanden Helpdesk biedt gratis advies en informatie.De genoemde diensten worden uitbesteed aan derden en kunnen kosten voor u met zich meebrengen. Heilbron ontvangt geen vergoeding voor nabestaandenzorg en goederen of diensten van derden.


Snel vergelijken!

Contact

Donorpolis is onderdeel van Heilbron | dienstverlening