Een premievoordeel van maximaal €195,- per verzekerde per jaar en een extra aanvullende dekking!

Home » Actie

Donorpolis.nl heet je van harte welkom

De Donorpolis is een zorgverzekering waarop je korting kunt krijgen wanneer je geregistreerd bent in het Donorregister. Ongeacht of je wel of geen orgaandonor wilt zijn. Ben je ingeschreven in het Donorregister? Bereken dan welke verzekeraar voor jou het beste aanbod heeft. Vergeet niet om je actiecode in te vullen!

Deelnemende verzekeraars

Avéro Achmea, Menzis, OHRA én ZorgDirect zien het belang in van het donorschap en ondersteunen dit initiatief. Zij bieden nieuwe en bestaande geregistreerden in het Donorregister daarom een hoge korting op de zorgverzekering.

Nu dus ook via ZorgDirect. De zorgverzekering die je in beweging houdt. Naast de korting profiteer je via ZorgDirect van een ruime zorgkeuze en een scherpe premie. Vergelijk hier je huidige verzekering met het aanbod van Donorpolis of profiteer direct van de korting via onderstaande links.

Verzekeraar Premie 2017 (basisverzekering, eigen risico van €385,00). Direct korting op jouw zorgpremie?
ZorgDirect € 103,46 ZorgDirect
OHRA € 105,12 OHRA
Menzis € 113,05 (Natura)
€ 115,90 (Restitutie)
Menzis
Avéro Achmea € 111,34 (Natura)
€ 115,66 (Restitutie)
Avéro Achmea

Gratis aanvullende dekking

Verzekeringsadviseur SUCSEZ, de initiatiefnemer van de Donorpolis, heeft de dekkingen van de deelnemende zorgverzekeraars uitgebreid met een gratis aanvullende dekking. Via Donorpolis ben je onder andere gratis verzekerd voor tandartskosten en of kosten voor fysiotherapie na een ongeval. En heb je recht op bijstand door 112schade verhaalservice.

Registratie

Alleen geregistreerden in het Donorregister kunnen gebruik maken van de aanbieding. Ongeacht of je wel of geen orgaandonor wilt zijn. Ben je niet geregistreerd, dan kun je de verzekering alleen afsluiten als je je alsnog registreert. Je kunt hier het registratieformulier downloaden.

Wil je gebruikmaken van de korting via Donorpolis?

Klik dan op het logo van je verzekeraar en vul het formulier in. Wij regelen direct de korting voor je!Voor meer informatie bekijk de actievoorwaarden.


Snel vergelijken!

Contact

Donorpolis is onderdeel van Heilbron | dienstverlening